Friday, January 17, 2020

Magyarországnak egy mandula problémája van



Budapest városa aggodalomra ad okot.
Magyarország fővárosa a vírusos feliformia robbantó populációjával foglalkozik, amelyek eredetileg India szubkontinensen jöttek. Az önkormányzati hatóságok veszteségesek magyarázzák, hogy miként alakult ki a városban a mongúz, amely híres a harcokról, majd azután mérgező kígyók, például Cobras megragadásáról.
Az egyik elmélet az, hogy az állatokat először egy már elromlott sörfőzde vezette be a városi környezetbe, amely „Mongoose” elnevezésű pilsner sört készített az ital nyilvánosságra hozatala érdekében a sörgyár tucatnyi mongoózt importált Indiából, és ketrecekben jelentette meg őket előcsarnokukban. Amikor a sörgyár csődbe ment, a tulajdonosok egyszerűen kinyitották a ketreceket, és hagyták, hogy a lények magukat keressék.
A vadon élő állatok szakértői szerint ez valószínűtlen, mert a mangó egy trópusi állat, amely nem képes megállni a minden télen Budapesten előforduló fagyhőmérsékleteket. Az állati aktivisták szerint azonban a mongózok behatoltak a szennyvízcsatornabe, ahol a hőmérséklet mindig hetvenöt fokos balzsamos, és étrendjüket úgy alakították ki, hogy kígyók helyett patkányokon zajlanak.
Bármi is legyen az ok, a város felhelyezi a „KÉRJÜK, NEM TÖLTSÉG MEG a MONGOÓZISokat” jelzéseket, hogy meg lehessen akadályozni, hogy az opportunista állatok kártevőké és rozsdássá alakuljanak, ami már megtörtént a város galambjaival.

No comments:

Post a Comment