Tuesday, November 7, 2017

Hvordan holde brystene unge og Perky




Vestlige forskere begynner å ta et seriøst blikk på et gammelt urtemiddel som ofte brukes i Thailand og Myanmar, tidligere kjent som Burma. Pueraria mirificas tuberøse rødder (kalt Kwow Krua på Thai) vokser vilt gjennom mye av det nordlige og sentrale Thailand, og i de kuperte østlige delene av Myanmar. Det er nå nå oppdret kommersielt i Sørøst-Asia. For århundrer fortid ble det foredlet direkte fra jungelen av kvinner som praktiserte urtemedisin i sine landsbyer. Roten ble pundret i en pasta, deretter blandet med forskjellige andre krydder som gurkemeie og ingefær før de ble administrert til kvinner etter fødsel for å hjelpe til med å gjenopprette sin energi, fjerne strekkmerker og tone opp brystene.


Pueraria mirifica ble nylig anerkjent som et legitimt medisinsk legemiddel av den thailandske regjeringen og plassert i deres autoriserte Pharmacopeia. Offentlige tjenestemenn i Thailand anslår at medisinsk turisme vil regne med omsetning på rundt 49 milliarder baht i år. I amerikansk valuta er det omtrent 1,6 milliarder dollar. Og en god del av den inntekten er fra kosmetiske behandlinger, inkludert bruk av Pueraria mirifica.


Brukt som serum av thailandske medisinske fagpersoner, brukes ekstrakter av tuberroten for tiden til behandling av hudbetennelse og tørrhet, menopausal ustabilitet og PMS. Det er hovedbruk idag i medisinsk turisme industrien i Thailand, men er som en organisk buste enhancer. Behandling med Pueraria mirifica unngår ulempen og ubehag, for ikke å nevne den langvarige utvinningstiden, av tradisjonelle plastiske kirurgiske metoder for brystforbedring. Brukes som både en lokal krem ​​og en intern stimulant, hevder thailandske leger oppmuntrende resultater i å kontrollere østrogennivå, noe som igjen bidrar til å kontrollere bryststørrelsen og fastheten. Dette er veldig gode nyheter for kvinner som ikke ønsker å risikere invasive kirurgiske prosedyrer for å se sitt beste ut.


Medisinske og kulturelle historikere har notert med interesse at i den vestlige verdensmenstruasjonen, når østrogenivåene er høyest hos kvinner for å fylle ut og forme deres bryst for pleie, begynner senere og senere i livet. Mens overgangsalderen ofte begynte i en alder av elleve i utviklede land (som det fremdeles gjør i de fleste tredje verdens land), begynner det nå ikke før 15, eller senere. Dette reduserer den kvinnelige kroppens inntak av østrogen og svindler dermed brystkjertlene av deres fullstendige østrogenforsyning - som er nødvendig for å holde brystene faste og velskapte. Det er derfor østrogen kosttilskudd er en populær og mye spionerad behandling for myke brystene - de hjelper til med å gjenopprette ungdommens ungdommelige vår uten å ty til kirurgi.


Problemet med mange østrogenbehandlinger er imidlertid at de bruker kunstig produsert østrogen. Disse kjemiske rekreasjonene er ikke den nøyaktige kampen for naturlig østrogen, og det er ikke så effektivt og kan noen ganger føre til bivirkninger. Hva Pueraria mirifica gir, er et stimulerende middel som hjelper en kvinnes kropp til å øke sin egen østrogenproduksjon naturlig og sikkert. Det er et helt organisk og bærekraftig dyrt naturlig supplement uten kjente bivirkninger eller ulemper. Det er behagelig duft minner om sitrongress og jasmin.

No comments:

Post a Comment